2011-05-06
 18:12:16

Tävling om Xperia Arc

Jag är med och tävlar om min drömmobil Sony Ericsson Xperia Arc! Jag SKA ha en sådan mobil, om jag så måste spara ihop till en eller om jag har turen att vinna en nu. I denna tävling ska man lägga upp en bild/filmsnutt som betyder något för en - ett speciellt tillfälle fångat på bild/film.

Jag väljer denna bild:



På bilden är min sambo Olle som rider på min förra medryttarhäst Dekoria 'Tårtan'. Jag gillar den här bilden så mycket för att den är så fin! Olle som inte är en van ryttare fick ta en promenad på Tårtan och det mysigt tyckte vi allihopa. Det var verkligen en speciell stund och en väldigt bra bild, den är utskriven och inramad också och står på mitt nattduksbord.

Min motivation till varför jag ska vinna:
Enda sen jag upptäckte Xperia Arc har jag velat ha en. Just nu har jag en iPhone som jag har haft i snart två år, den har fungerat bra ända tills ett par månader sen. Den har börjat ge upp hoppet och fungerar inte som den ska längre, utan är som en grinig pensionär som inte vill samarbeta alls. Därför borde den få gå i pension. Det som jag gillar med Xperia Arc är att den är snygg designad, lätt att använda (har varit och pillat på den i butiker) och den har allting som jag vill ha utav en mobiltelefon. Jag har varit en inbiten iPhone-nörd men som sagt så har jag verkligen fallit för Xperia Arc. Min mobiltelefon är en viktig del av mitt liv - jag använder den dagligen till att ringa, smsa, surfa, ta bilder och åka buss med. Därför vill jag ha en fungerande telefon som jag trivs med, och jag vet att jag kommer att trivas med Xperia Arc.

Nu håller jag tummarna för att jag vinner denna underbara mobiltelefon!
2011-05-06
 08:53:05

Ska skärpa mig

Hej!

Nu har jag ju varit superduperdålig på att uppdatera, men ska skärpa mig! Har bara inte haft något lust eller ork till att blogga, men jag lovar att uppdatera mer nu.

Lite om vad som hänt sen sist:

Hade helgjouren i stallet denna helg som var. På lördagen hade jag intag och kvällsfodring och på söndagen morgonfodring. I lördags gick det bra, Quinnie var jättefin i paddocken och allt var frid och fröjd. Men på söndagen när jag skulle morgonfodra så hittade jag en död fölunge inne hos Stina :( hon hade fölat för tidigt och det hade inte klarat sig. Så himla synd! Det hade varit så mysigt med ett litet föl i stallet. Stackars Stina och Karin!

I tisdags var jag ut och skrev på vittnespapper att jag hade hittat fölet osv. Red inte Quinnie för jag var helt slut i huvudet och orkade liksom inte. Hon fick vila då i allafall.

Igår tog det EN TIMME för mig att fånga henne i hagen, hon tänkte absolut inte ge sig! Men sen kom K-G och provade och då kom hon, hon orkade väl inte med en till jobbig jävel som jagar henne ;p haha. Skrittade ut en sväng barbacka, hon var himla hal och vass ryggrad men det gick bra ändå. Ett jättebra sätt att träna balansen på.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se :)
Tänkte lägga upp bilder nu men min dator hittar inte min mobil av nån anledning. Ska se om jag löser det..